За хотелаГалерияЗапитване
Хотел „Ален Мак“ се намира в прекрасна долина на 1750 м. надморска височина, в северозападната част на Рила планина. Отстоящ на 90 километра от София и само на 26 километра от град Самоков, хотела е леснодостъпен, като до него се достига бързо и комфортно по асфалтиран път.
Хотелът разполага с фитнес център, сауна, джакузи и парна баня. На разположение на запалените скиори е добре оборудван ски гардероб. Компютърната зала предоставя бърз достъп до интернет.

Хотел „Ален Мак“ е предпочитано място заради непосредствената си близост до ски пистите.
Общата дължина на пистите и ски влековете е 2300 метра. На разположението на туристите са два ски влека за начинаещи, един за напреднали и един за професионални скиори.

Прохладна планинска почивка в хотел „Ален Мак“, Мальовица. Хотелът е разположен във величествената Рила планина, в курортен комплекс „Мальовица“, сред разкошна борова гора и чист планински въздух. Само на 100 метра от хотела е разположена писта „Меча поляна“, а в непосредствена близост са пистите „Стената“, „Улея“ и „Ръждавица“. Починете сред природата и бъдете наши гости!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение