За хотелаГалерияЗапитване

Хотел Чиплаков е изящна сграда, построена в началото на миналия век и обявена за паметник на културата. Хотелът предлага неповторима комбинация от високо качество, луксозно обслужване, спокойствие и уют. Местоположение: Намира се в центъра на Бургас, в близост до основните общински, държавни и финансови институции. Идеалното му местоположение го превръща в предпочитано място за бизнес туристи. Аерогарата е на 10 км, а Централна Гара е само на 1 км. На разположение на гостите са 15 луксозни стаи, oхраняем паркинг.

РЕСТОРАНТ ПИЦАРИЯ

Ресторанта разполага с 90 места в две вътрешни зали и 40 външни места в градината на хотела. Ресторанта предлага истинска италианска “пица на пещ” по класически рецепти. Може да опитате да приготвите “пица” сами с помощта на нашия майстор пицар. Предлагаме също, българска и ориенталска кухня както и морски деликатеси. Нашите бармани изпълняват всички класически коктейли, но може да пофантазирате с тях на фона на приятно подбрана ретро музика.

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Сватбени тържества, семейни празници и бизнес партита. Ресторант Чиплаков е отличен избор за организирането и провеждането на сватбени тържеств и семейни пазници. Ако искате да проведете сватбеното си тържество в комфортна обстабовка и при добър сервиз,нашият ресторант е идеалното място за това. По Ваше желание можем да поемем организацията по украсата на масите и търговската зала. Можете да резервирате маса на нашите телефони или чрез интернет.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение