За хотелаГалерияЗапитване
Новопостроеният бутиков Хотелски комплекс „Еница“ е разположен на 120 км. източно от София, в самия град Тетевен, на главен път град Тетевен – село Рибарица.
Комплексът се намира на чудесно място, сградата впечатлява със своя съвременен и модерен архитектурен стил, както и изчистения си интериорен дизайн. Хотелски комплекс „Еница“ предлага разнообразие от възможности за пълноценна почивка, делова дейност, развлечения, спорт и всички удобства, както за краткотраен – така и за дългосрочен престой. Настаняване в Хотелски комплекс „Еница“ – Тетевен:
Хотел „Еница“ предлага настаняване в 7 тройни стаи, 3 двойни стаи, 1 студио и 3 апартамента, обзаведени в елегантен и уникален стил, с панорамни тераси – разкриващи чудесен изглед към планината и реката. Помещенията разполагат с телевизор с кабелна телевизия и интернет достъп.

Хотел Еница предлага още:

Стрелба с лък
Стрелбата с лък ще Ви откъсне от ежедневните проблеми и ще Ви даде спокойствие и мотивация за постигане на високи цели. Питате се какво е чувството, което изпитва стрелецът с лък, докато стрелата още не е достигнала мишената. Щастие!

Сафари с джип в Тетевенския балкан
Открийте приключението с невероятна обиколка по разнообразни маршрути из чудния Тетевенски балкан. Чудите се какво е различното този път ли? Дегустация на сирена, от които ще си спомните за детството; скара в балкана с различни меса от дивеч; дегустация на ракия, от която не боли глава; софрата на овчаря или сядате в къщата на овчаря, а всичко от менюто се приготвя на момента; обиколки по екстремни маршрути до царството на мечките, по заявка за тъщи; различни тийм билдинг програми като пейнтбол и мн. др.

Конна езда „Прабългарите – назад към корените“
Ако искате да се докоснете до красиви и грациозни животни като конете, то тук екип от професионалисти ще ви помогне да се научите да общувате с тях. Съчетали сме уникална програма, за да се насладите максимално на тези прекрасни животни сред дивата природа.
Ще имате възможност да стреляте от конете по мишени със различни типове оръжие. Атракцията е подходяща за фирмени срещи, може да бъде съчетана с други игри, натоварването е умерено, а релаксът пълен.

Алпийски приключения
Посещение на Via Ferra в с. Бресница, известна още като „Пътят на желязото“. Мястото представлява система от метални въжета, въжени мостове, стълби и парапети, което позволява да се докоснете до достъпните доскоро само на професионалните катерачи феномени.
След като ви изморим на фератата Ви предстой посещение на пещера Съевата дупка.

Въжен тролей
Въженият тролей представлява система от опънати въжета и служи за пренасянето на товар или човек от една точка до друга. Също така, той се използва в катеренето, спелеологията и т.н., а в последните години и като екстремно преживяване.
В туристическата сфера се използва основно низходящия тролей, т.е. спускане от висока към ниска точка, при който пътника може да набере голяма скорост по време на спускането си и да изпита голяма емоция и да покачи адреналина си. Клиентите се спускат по тролея под наблюдението на обучени и квалифицирани специалисти.
Със своя над 10-годишен опит фирмата Ви предоставя тази услуга във всяка точка на България. Въженият тролей може да се ползва целогодишно, а със своите над 100 м. дължина е един от най-дългите в страната.
По предварителна уговорка ние можем да го пригодим с различна степен на екстремност в зависимост от Вашите изисквания.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение