За хотелаГалерияЗапитване

Бизнес хотел Мираж в град Бургас е разположен на един километър от центъра на града. Намира се на главна пътна артерия, която е удобен транспортен възел с пряк изход към Слънчев бряг и Варна, южното Черноморие и столицата. В близост до него има две спортни зали и стадион. Хотелът предлага лукс, комфорт и висок стандарт на обслужване, които са съчетани с уникалната му архитектура. Сградата визуално напомня мачтата на кораб с издути платна. От хотела се разкрива великолепна гледка към морето, голяма част от града и Бургаския залив. Предлаганите удобства за бизнес и развлечения от този елегантен, модерен и луксозен хотел, го правят предпочитано място за посещение през цялата година.

Стаи и Апартаменти
Бизнес хотел Мираж в град Бургас предоставя на своите гости общо 64 стаи – двойни стаи със спалня или 2 отделни легла, ВИП стая, стая с възможност за поставяне на допълнително легло, 8 луксозни апртамента с бани с керамика от VERSACE и допълнително джакузи, както и студия с уникално дизайнерско обзавеждане. Всички помещения за настаняване на почиващи разполагат с най-съвременна аудио и видео техника – dvd, климатик, телевизор , интернет, мини бар, собствена бяна с вана и телевизор, телефон, а гледката е към морето.

Допълнителни удобства:

Бизнес хотел Мираж Ви предлага свободен достъп до Бизнес център с интернет, факс, принтер, скенер, ксерокс, както и безжичен Интернет, Паркинг, Мини бар и Рум сървиз. Освен това Ви предлагаме да посетите Фитнеса, да използвате услугите на Пералнята или да се насладите на средиземноморското ни меню в Ресторанта.

Събития и Конференции

Бизнес хотел Мираж разполага с най-модерното и луксозно обурудване за провеждане на фирмени мероприятия като: конференции, семинари, обучения, изграждане на екипи, презентации и др. има възможност да се провеждат и кафе паузи, симултанен превод и презентации.Конферентната зала разполага с вътрешен бар и предоставя възможност за организиране на кафе паузи, работни обяди и коктейли. Залата е климатизирана и вентилирана.

Ресторанти и барове

Хотел Мираж Ви предлага стилна и изискана обстановка с приятна музика и вълшебния вкус на ястията приготвени от майсторите в кухнята! На разположение са ресторант за 65 души с основна зала и тераса, зала Мираж със 110 места, Панорамен етаж със зала за 20 човека, Лоби бар, както и нощен клуб.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение